Историческите романи   2 Коментари

Исторически романи
историческите романи винаги са ми представлявали огромен интерес. От романите на Фани Попова-Мутафова, които четох като подрастващ, до англоезичните „хълмове“ на Бърнард Корнуел, Кен Фолет, Робърт Грейвз и много други като Кон Игуден и Стивън Пресфийлд. Всичко това е представлявало огромен интерес за мен и ето защо искам да споделя личната си колекция. Тъй като винаги съм подкрепял неограничения достъп до информация, предлагам торента, където можете да свалите някои от най-големите исторически романисти. Повечето са на английски език, но има и на други езици, макар че определено най-продуктивни и доминиращи са англоезичните автори. В следващи ъпдейти на торента ще се опитам да сложа и български автори като Антон Дончев, Фани Попова-Мутафова, Димитър Талев и други които могат да бъдат класирани като исторически романисти. Ако има някакъв проблем или липсва сийд пишете ми, за да мога да го поправя. Това е първият торент, който качвам и може да съм сгрешил.

Advertisements

Posted ноември 16, 2011 by elan morin tedronai in Библиотечни ресурси

2 responses to “Историческите романи

Subscribe to comments with RSS.

  1. случайно прочетох ваш коментар на сайта на бърнард корнуел, и оттам по името намерих сайта ви. за съжаление не мога да изтегля торента с историческите книги, дали е възможно до ги качите някъде откъдето да ги изтегля?

    • здравейте. Да виждам за какво става дума. Опитвах се да сложа целия линк в сайта, така че като потребителите кликнат мишката на снимката да свалят директно торента. Мисля, че сега го оправих, като е линк към торент страницата на файла в Sumo Torrent. Опитайте пак. Не е актуален, защото в последно време направих няколко преустройки на колекцията си, но не знам кога ще я кача. Мисля, че вече торента е в циркулацията и освен ако хората не го изтрият от компютрите, не би трябвало да се загуби. Евентуално след години ще направя нова „ревизия“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: